Leren in de praktijk

Leren in de praktijk is een belangrijk onderdeel van je studie. Meteen vanaf het eerste jaar loop je een dag in de week stage op een basisschool. Naast de vaste stagedag zijn er in het jaar ook stageweken gepland. Zo maak je mee wat er in een hele week op een basisschool gebeurt.

Je staat er tijdens je stage niet alleen voor. De groepsleerkracht (mentor) en de schoolopleider van de basisschool begeleiden je in het leren op de werkplek. Een stagebegeleider vanuit De Kempel begeleidt en beoordeelt jouw ontwikkeling tot een startbekwame leraar. Hij/zij komt regelmatig op stagebezoek en gaat in dan gesprek met jou, de mentor en/of de schoolopleider.

Lees meer

 

Stagebureau

Het stagebureau van De Kempel coördineert alle stages en wijst de stageplaatsen toe. Voor algemene informatie over stage kun je terecht bij de medewerkers van het stagebureau: Eveline van Ringelenstein (coördinatie) en Ellen Steuten (secretariaat).

Het stagebureau is bereikbaar op maandag tot en met donderdag. Vragen kun je stellen via e-mail stage@kempel.nl of telefoon 0492 531 990.

Bezoek het stageplein

Praktische informatie

Ontdek meer

Mentorenbijeenkomst
Opleidingsnetwerk Samen Opleiden