0492 514 400  |   Contact
Deurneseweg 11, 5709 AH Helmond   |   Route
 1. Kom meer te weten over onze
  nascholing voor ambitieuze leraren!

  -

  Jij staat voor de klas...en blijven leren!


  Als beste pabo van Nederland willen we in samenwerking met het werkveld ook een bijdrage leveren aan de voortdurende professionalisering van leraren. Dat doen we niet alleen in onze bacheloropleiding, maar ook daarna in onze diverse nascholingsactiviteiten!


  » Neem contact met ons op!


  Waar heb je interesse in?


  - Korte trainingen
  - Veelzijdige post-hbo-opleidingen
  - Uitdagende masteropleidingen
  - Inspirerende leiderschapsopleidingen

  - Interessante maatwerktrainingen op locatie

  Uiteraard hanteren we momenteel de richtlijnen vanuit het RIVM en zijn onze ruimtes ingericht conform de 1,5-meter-afspraken die gelden voor hogescholen. Ook bij Hogeschool de Kempel staat veiligheid voor studenten, cursisten en medewerkers voorop.


  Bekijk een compleet overzicht van ons nieuwe aanbod!


  Kies een thema dat bij jou past!


  Ons aanbod voor komend schooljaar is onder te verdelen in de volgende belangrijke thema's: gedrag & pedagogiek, jonge kind, persoonlijk leiderschap, internationalisering (i.c.m. subsidies vanuit Brainport), technologie & media, sport & beweging, taal & rekenen en cultuur. Hieronder vind je een volledig overzicht. Naast trainingen, post-hbo-opleidingen en masters (inclusief de nieuwe master Onderwijs & Technologie), zijn de webinars een blijvertje. 

   


  Nieuw: leiderschapsopleidingen!


  In het najaar starten we met de post-hbo-opleidingen Schoolleider Basisbekwaam en Middenmanagement voor het primair onderwijs in samenwerking met Penta Nova. Beide opleidingen bieden je de kans om managementvaardigheden te verwerven en een bijdrage te leveren aan schoolontwikkeling. Geschikt voor startende en ervaren leerkrachten die zich willen doorontwikkelen tot schoolleider of middenmanager op hun school!


  Mocht je met ons in gesprek willen gaan over (toekomstig) aanbod, samenwerking of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op.


  We kijken met nieuw elan uit naar een zonnige toekomst. Een toekomst waarin wij graag met jou en je collega’s in verbinding en in contact blijven. En in de tussentijd…blijf vooral gezond!

   

  Martine Bouwes

  Manager Nascholing

  nascholing@kempel.nl 


  Laat je inspireren door leerkrachten die je voorgingen!