over-ons-2

De pabo waar je je thuis voelt!

Met zo’n 1.030 studenten en 115 medewerkers is De Kempel een kleine hogeschool en een middelgrote pabo. Door ons relatief kleinschalige karakter voel je je al snel thuis. De parkachtige en rookvrije campus, de open sfeer in het gebouw en de moderne faciliteiten zorgen ervoor dat je prettig kunt leren en werken.

over-ons-interactie

Le(ra)ren met lef

Het is onze missie om jou op te leiden tot een inspirerende leraar. Een leraar met lef. Een leraar die kinderen helpt om het beste uit zichzelf te halen. Een leraar die verbinding maakt met anderen en eigenheid toont. Een leraar die continu gericht is op nieuwe ontwikkelingen die het onderwijs verder brengen.

Interactie en verbinding
De Kempel biedt jou een leeromgeving die uitnodigt tot interactie met anderen. Met je medestudenten, je docenten en de wereld om je heen. De verbinding die dat oplevert vinden wij belangrijk. Want met samen leren bereik je meer!

Accreditatie
Alle opleidingen in het hoger onderwijs worden één maal per zes jaar geaccrediteerd. Door accreditatie komt vast te staan of een opleiding voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van o.a. studeerbaarheid, niveau van de opleiding, onderwijsprogramma en niveau van toetsing. Alleen een geaccrediteerde opleiding mag een rechtsgeldig bachelor- of masterdiploma uiteiken aan haar afgestudeerden. Accreditatie gebeurt door een onafhankelijke organisatie: de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Voor het bezoek van een onafhankelijk panel schrijft de opleiding een zelfevaluatie.

Bekijk onze zelfevaluatie   Lees ons instellingsplan

Ontdek meer

Katholieke wortels
Opleidingsschool
Samenwerkingsverband Radiant Lerarenopleidingen