deeltijd

Volg onze deeltijdopleiding tot leraar basisonderwijs!

Droom jij ervan om met kinderen te werken? Wil jij een baan die geen enkele dag hetzelfde is? En durf jij het roer om te gooien? Dan helpt onze deeltijdopleiding tot leraar basisonderwijs jou om het verschil te gaan maken voor de klas!

Als je een hbo- of wo-bachelor-diploma op zak hebt, dan kun je een studie (direct) combineren met werken in het onderwijs. Eén ding is zeker: het is een afwisselende en uitdagende baan als juf of meester. Je haalt niet alleen het beste in kinderen naar boven, maar krijgt ook de kans om het maximale uit jezelf te halen. Dat noemen wij leren met lef…durf jij het aan?

Zelftest
Wil je onderzoeken of een overstap naar het onderwijs iets voor jou is? Doe dan de zelftest en ontdek aan de hand van vier onderdelen (oriëntatie, competenties, drijfveren en persoonlijke achtergrond) of een baan als leraar basisonderwijs voor jou is weggelegd!

Bekijk presentatie

Alles in huis

Met je hbo-diploma leraar basisonderwijs op zak kun je lesgeven aan alle groepen van de basisschool. Hier valt niet alleen het regulier basisonderwijs onder maar ook het speciaal basisonderwijs (SBO), het speciaal onderwijs (SO), het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) en het praktijkonderwijs. Verder ben je bevoegd om het vak bewegingsonderwijs te verzorgen in groep 1 en 2.

Je leert alles wat een allround basisschoolleraar nodig heeft. En dat totale pakket aan kennis en kunde breng je direct in de praktijk tijdens een stage!

 

Drie varianten

Je hebt bij ons de keuze uit drie deeltijdvarianten, zodat er altijd een traject is dat bij jou en jouw persoonlijke situatie past!

Ontdek meer

Opbouw opleiding
Lesmomenten
Toelating
Toelatingsassessment
Stage
Faciliteiten
Dagje meelopen
Subsidieregeling tweede lerarenopleiding


De ervaring van onze studenten

Niemand kan beter verwoorden hoe is het om te studeren aan De Kempel dan onze eigen deeltijdstudenten. Laat je inspireren door hun ervaringen!

Alle cijfers op een rijtje

119 Deeltijdstudenten
46 Eerstejaars deeltijdstudenten
86% Stroomt door naar het 2e jaar