0492-514400 | Contact
Deurneseweg 11, 5709 AH Helmond | Route

Verkorte Deeltijd-pabo

Wil jij in 2,5 tot 3 jaar leraar basisonderwijs worden? Als je een hbo- of wo-bacheloropleiding hebt afgerond, dan ben je toelaatbaar op de verkorte deeltijdopleiding. Beschik je over een vwo-diploma of een hbo- of wo-propedeuse, dan kom je in aanmerking voor een toelatingsassessment. Lees hier meer over onder de groene knop 'toelating'.

Versneld voor de klas


Met ingang van studiejaar 2019-2020 kunnen studenten van de verkorte deeltijdopleiding versneld voor de klas. Je kunt dan na het eerste jaar van de verkorte deeltijdopleiding als zij-instromer betaald aan de slag op de basisschool. Tegelijkertijd vervolg je als student de opleiding aan Hogeschool de Kempel. Je moet dan wel aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Lees meer in de notitie Verkorte Deeltijd Versneld voor de klas en onder de groene knop 'toelating'.

Meelopen


Voldoe jij aan de eisen en heb jij interesse om te starten met de verkorte deeltijdopleiding? Op een meeloopavond krijg je een goede indruk van het onderwijs en maak je kennis met huidige studenten. Neem contact op met Yolanda Konincks voor vragen of aanmelding voor een meeloopavond: y.konincks@kempel.nl.


 

 

2 deeltijdvarianten mogelijk
 
Vanaf 2016-2017 Vanaf 2019-2020
Verkorte deeltijd
(2,5 of 3 jaar)
Verkorte Deeltijd versneld
voor de klas

Onder de knop Toelating vind je meer informatie over de deeltijdvarianten en het zij-instroomtraject. Ook dit traject kan interessant voor je zijn als je al een hbo-diploma hebt en graag in het basisonderwijs wilt werken. 


Toelating Onderwijs Stage

Kijk op de pagina Starten voor informatie over boekenlijsten, wettelijk collegegeld/instellingsgeld, studiekosten, vakantierooster en open dagen.