speeddate-simone

Meer weten? Ga speeddaten!

Vraag een Kempel-student het hemd van het lijf

We weten dat het niet gemakkelijk voor je is om in deze lastige tijd een studiekeuze te maken. Je kunt nu niet bij ons binnenlopen om sfeer te proeven tijdens een open dag.

Daarom heb je nu de unieke kans om met een student te speeddaten. Gewoon vanuit je luie stoel. Waar je ook bent. Je mag hem/haar werkelijk over alles het hemd van het lijf vragen door met hem/haar te (video)bellen. Want alleen onze eigen studenten kunnen als geen ander alle ins en outs over onze opleidingen en het studeren aan de Kempel vertellen.

Waar wacht je nog op? Grijp die kans en ontdek hoe leuk het is om leraar basisonderwijs te worden aan de beste pabo van Nederland!

speeddate-stijn

Hoe werkt het?

In de maand februari kun je speeddaten met een Kempel-student. Hij/zij deelt graag zijn/haar ervaringen en beantwoordt met liefde al je vragen. En dat zijn de échte verhalen, recht vanuit het hart.

MOET IK ME HIERVOOR AANMELDEN?

Jazeker! Om het speeddaten in goede banen te kunnen leiden, vragen we je om je vooraf aan te melden. Je geeft aan in welke opleidingsvariant je interesse heeft, wat je vooropleiding is en je laat je telefoonnummer en e-mailadres achter. En dan krijg jij vanzelf een appje van een van onze studenten!