Module 3 Mediawijsheid

label Technologie & media
school Training
schedule 2 tot 7 bijeenkomsten

Ben jij geïnteresseerd in digitale geletterdheid en digitale didactiek maar wil je (nog) niet de volledige post-hbo-opleiding Digitale Geletterdheid en Digitale Didactiek volgen komend schooljaar? Schrijf je dan nu in voor een of meer losse modules die onderdeel zijn van deze post-hbo-opleiding. Tijdens deze modules gaan we hands-on aan de slag met digitale geletterdheid. Iedere module bestaat uit 3 bijeenkomsten, vormt een afgerond geheel en wordt afgerond met een certificaat. 

Als cursist sluit je aan bij de groep cursisten die de volledige post-hbo-opleiding Digitale Geletterdheid en Digitale Didactiek volgt. 

Inhoud

In module 3 (3 avonden) richten we ons volledig op mediawijsheid. Als leraar heb je door internet en sociale media een nieuwe verantwoordelijkheid gekregen. Kinderen krijgen veel te verwerken in de vorm van boodschappen en beelden. Media is constant om hen heen en is niet meer weg te denken. Wat betekent dit voor jouw rol als leraar en de aandacht die je eraan besteedt in je lessen? We zullen ook de kansen en mogelijkheden bekijken en specifiek inzoomen op film en filmeducatie.

Naast module 3 is het ook mogelijk om module 1 en module 2 los te volgen.  

attachment

Praktische info

Doelgroep
Startmomenten
Opbouw
Cursusdagen
Cursustijden
Data
Kosten
Studie-investering

Onze docenten

Voor inhoudelijke vragen kun je altijd contact opnemen met de volgende docent(en).

school Docent
school Docent

Verdere informatie

Wil je toch liever de volledige post-hbo-opleiding Digitale Geletterdheid en Digitale Didactiek volgen, klik dan hier voor meer informatie. 

Nascholing