Module 1 Digitale Geletterdheid en Digitale Didactiek

label Technologie & media
school Training
schedule 2 tot 7 bijeenkomsten

De opleiding Digitale Geletterdheid en Digitale Didactiek en modules 1,2 en 3 gaan schooljaar 24-25 niet door. 

 

Ben jij geïnteresseerd in digitale geletterdheid en digitale didactiek maar wil je (nog) niet de volledige post-hbo-opleiding Digitale Geletterdheid en Digitale Didactiek volgen komend schooljaar? Schrijf je dan nu in voor een of meer losse modules die onderdeel zijn van deze post-hbo-opleiding. Tijdens deze modules gaan we hands-on aan de slag met digitale geletterdheid. Iedere module bestaat uit 3 bijeenkomsten, vormt een afgerond geheel en wordt afgerond met een certificaat. 

Als cursist sluit je aan bij de groep cursisten die de volledige post-hbo-opleiding Digitale Geletterdheid en Digitale Didactiek volgt. 

Inhoud

In module 1 (3 avonden) besteden we aandacht aan digitale geletterdheid en digitale didactiek. Digitale geletterdheid is belangrijk voor nu en voor de toekomst, en neemt een belangrijke plaats in binnen het onderwijs. We besteden aandacht aan de kennis, achtergronden en vaardigheden van digitale geletterdheid. Bij digitale didactiek kijken we vooral naar de zinvolle en verrijkende toepassing van technologie in het onderwijs dat iedere dag wordt verzorgd. We gaan kansen zien en benutten, maar we kijken ook heel kritisch naar de meerwaarde en stellen ons de vraag wat er werkt. Op twee specifieke onderdelen binnen digitale geletterdheid gaan we verder in binnen module 2 en module 3.   
  
 

attachment

Praktische info

Doelgroep
Startmomenten
Opbouw
Cursusdagen
Cursustijden
Data
Kosten
Studie-investering

Verdere informatie

Wil je toch liever de volledige post-hbo-opleiding Digitale Geletterdheid en Digitale Didactiek volgen, klik dan hier voor meer informatie. 

Nascholing