0492-514400 | Contact
Deurneseweg 11, 5709 AH Helmond | Route
Hogeschool de Kempel - Nascholing

Mogelijkheden maatwerk 

>

Professionalisering op maat

‚ÄčOns maatwerkaanbod richt zich op deskundigheidsbevordering van schoolteams op specifieke thema’s. Zoals 21st Century skills, specifieke ICT- en Media vaardigheden, het implementeren van spelend leren in de onderbouw in samenwerking met een team, maar ook Engels op de basisschool en diverse maatwerkvraagstukken rondom Rekenen. De mogelijkheden zijn zeer breed. Het opzetten van een traject in co-creatie  behoort zeker tot de mogelijkheden. Dit laatste heeft zelfs onze voorkeur.  

Daarnaast bieden we voor al onze trainingen en opleidingen maatwerk-trajecten aan. Meestal is dit interessant vanaf groepen van minimaal 15 deelnemers. Voor schoolontwikkeling met een duurzaam karakter is er behoefte aan leraren die het veranderingsproces vanuit hun eigen kracht kunnen onderzoeken en vernieuwen. Onze docenten helpen jouw team graag om de gewenste ontwikkeling samen vorm te geven. In overleg met de docent-adviseurs wordt de inhoud en opzet op maat gesneden voor het team en/of specifieke onderwijssituatie.

Heb je een specifieke vraag? Neem contact met ons op via 0492-531999 of stuur een e-mail naar professionalisering@kempel.nl. Wij brengen je graag in contact met een van onze docenten die deskundig is op het gevraagde thema.