0492 514 400  |   Contact
Deurneseweg 11, 5709 AH Helmond   |   Route

Schoolleider Basisbekwaam

De opleiding richt zich op onderwijskundig leiderschap, veranderingsprocessen en opbrengstgericht leiderschap op basis van onderzoeksmatig werken in de school.

In deze opleiding leer je op basisbekwaam niveau (adjunct-directeur, teamleider, bouwcoördinator) leiding te geven aan een school in het primair onderwijs.


Schrijf je direct in


Wat leer je?

 

Je gaat aan de slag met thema’s als onderwijskundig leiderschap, veranderingsprocessen en opbrengstgericht leiderschap op basis van onderzoeksmatig werken in de school.

 

De opleiding is opgebouwd langs twee leerlijnen:

 

1. De thematische lijn In de thematische lijn wordt de inhoud van de opleiding vormgegeven. In deze lijn is onderszoeksmatig leiderschap geïntegreerd. De theorie over leiderschap in de breedste zin komt aan de orde.

 

2. De persoonlijke lijn In deze lijn staat de persoonlijke ontwikkeling van jou als student centraal in relatie tot de schoolleiderscompetenties. In het programma is er een constante wisselwerking tussen de verschillende leerlijnen. Voor wie? De opleiding is bedoeld voor (toekomstige) schoolleiders uit het primair onderwijs. Om te worden toegelaten is een leidinggevende rol in de school vereist.

 


Inschrijven


Voor uitgebreide informatie over deze opleiding en inschrijven verwijzen we je naar de website van Penta Nova.  

 

 

*De invulling van deze opleiding is mogelijk een combinatie van fysiek en online onderwijs, aangevuld met zelfstudie voor specifieke onderdelen. We streven naar een passend 'blended aanbod' in afstemming met deelnemers.Voor inhoudelijke vragen over de opleiding kun je contact opnemen met Léon Dingemans.
leon@creadief.nl
M. 06-34 60 39 40