0492-514400 | Contact
Deurneseweg 11, 5709 AH Helmond | Route

NLP Master

Toegespitst op mensen uit het onderwijs die al NLP-Practitioner zijn. We integreren deze NLP-onderdelen volledig met de Transactionele Analyse.

Over NLP Master

De opleiding NLP Master practitioner is vooral toegespitst op mensen uit het onderwijs die reeds NLP Practitioner zijn. In de Practitioner stonden de lagere niveaus uit de piramide van Dilts centraal, in de Master practitioner de hogere niveaus. En dus ga je jezelf verdiepen in overtuigingen, waarden, identiteit en spiritualiteit en hoe je op deze niveaus veranderingen kunt aanzetten door nieuwe coachrollen te ontwikkelen zoals mentorschap, sponsorschap en awakener.

In de opleiding integreren we deze NLP-onderdelen volledig met de TA (Transactionele Analyse) waardoor je in staat bent om script-, spel-, transactie- en ego-analyses uit te voeren en te gebruiken in je master coaching.

Wie geven de opleiding?
Adri van den Brand en Henk van Mil

"Wij staan voor het volledig contact maken met de mogelijkheden die in jou aanwezig zijn om anderen door middel van waardevolle communicatie en coaching te begeleiden in hun ontwikkeling tot autonome mensen. Hiervoor zijn wij steeds met twee trainers aanwezig, zodat jouw ontwikkelproces optimaal begeleid wordt."

Waarom zou ik deze opleiding willen volgen?
Deze opleiding is voor jou van belang als:
• je NLP-vaardigheden op een hoger plan wilt brengen;
• je jouw NLP-attitude wilt ‘leven’ en uitdragen op het niveau van een master practitioner;
• je nog meer NLP-interventies wilt leren waarmee je veranderingen in gang kunt zetten op de hogere lagen van de piramide van Dilts;
• je NLP en TA volledig wilt integreren;
• je een master coach wilt worden die zowel kort- als langlopende trajecten met coachklanten kan aangaan.

Wat mis je als je deze opleiding niet volgt?
Als je deze opleiding niet volgt, zal je op basis van je practitioner op de lagere niveaus van de piramide van Dilts prima coachwerk verrichten. Op de hogere niveaus van de piramide van Dilts (overtuigingen, waarden, identiteit en spiritualiteit) mis je dan nog een aantal competenties.

Hoe ziet de opleiding eruit?
Het programma van 18 maandagen van 09.00 – 16.00 uur bevat een afwisseling van casuïstiek van deelnemers, praktijkgerichte theorie, demonstraties, veel oefensessies met reflecties, transformatieve breakstates, persoonlijke en groepsgerichte feedback.

Wat kan ik na deze opleiding?
Aan het einde van deze opleiding ben je in staat om ‘coachklanten’ kort- én langdurig te begeleiden. Je bent in staat een behandelplan samen te stellen op basis van leercontract, scriptanalyse en patroonwaarneming. Je kunt interventies uitvoeren op de hoge niveaus van de piramide van Dilts: belemmerende overtuigingen, waardeconflicten, identiteit en spiritualiteit. Op deze niveaus werk je ook aan je eigen transformatie waardoor je zelf steeds meer autonomie ervaart als communicator, coach en change agent.
Daarnaast ben je in staat een doelvermogen te modelleren dat je graag wilt leren en dat je vanwege belemmeringen nog niet gedaan hebt. Je modelleert hiervoor een expert.

Waarom zou ik deze opleiding volgen bij de Kempel en niet ergens anders?

NLP-opleidingen worden op vele plekken in Nederland aangeboden. Bij deze opleiding wordt het basisprogramma voor de NLP-master uitgebreid, verdiept en verbonden met concepten uit de Transactionele Analyse en systemisch en energetisch werk. De focus ligt hierbij op master coaching: je bent na deze opleiding echt een vaardige coach en hierdoor heb je eigen scriptthema’s opgeruimd. Daarnaast zijn er voortdurend twee trainers aanwezig die veel oog, oor en gevoel hebben voor de groepsdynamiek en jouw persoonlijke transformatie.  

Contact
Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Adri van den Brand, docent, a.brand@kempel.nl, 06-23822477 of Henk van Mil, docent, h.mil@kempel.nl. Voor overige vragen kun je terecht bij het secretariaat professionalisering via professionalisering@kempel.nl.

Voor praktische informatie klik hier.