Avond van het Jonge Kind

label Jonge kind
school Inspiratiemoment
schedule Eenmalig

De Avond van het Jonge kind is een jaarlijks terugkerende avond die geheel in het teken staat van inspiratie en informatie voor iedereen die werkt met jonge kinderen.

Save the date: 22 maart 2022 met Suze Roelofs-Emonds! 

Inhoud

Wat kun je verwachten? Een inspirerende spreker neemt je die avond mee in zijn/haar visie op een specifiek onderwerp passend binnen het thema. Na deze avond staan onze jongekindspecialisten klaar voor de vertaling naar jouw praktijk.

In de praktijk

Over de spreker

Suze Roelofs-Emonds (1974) heeft haar hart verloren aan het onderwijs. Ze heeft twintig jaar gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs waarvan tien jaar op de ErvaringsGerichte basisschool de Uilenspiegel in Boekel. Ook heeft Suze in het SO gewerkt en op Wittering.nl. Tien jaar geleden stond ze aan de wieg van het procesgericht unit-onderwijs op basisschool De Fonkeling in Berghem.

In 2016 richtte Suze met haar zus Ellen Tweemonds: hét centrum voor welbevinden en betrokkenheid op. Haar werk bestaat uit intensief samenwerken met leraren, teams, pedagogisch medewerkers, schoolleiders en ouders -op de vloer of vanaf een podium- en kenmerkt zich door een grote mate van vertrouwen in de ontwikkelkracht van ieder mens, praktisch meedenken, kaders aanbrengen vanuit gegronde legitimatie maar bovenal ook luchtigheid en humor. 

“Ik voel het als mijn missie om de potentie van ieder teamlid aan te spreken, zodat zij hetzelfde bij hun leerlingen kunnen doen. Op naar een hoog welbevinden en dito betrokkenheid!”

attachment

Praktische info

Doelgroep
Startmomenten
Opbouw
Cursusdagen
Cursustijden
Data
Kosten
Studie-investering

Onze docenten

Voor inhoudelijke vragen kun je altijd contact opnemen met de volgende docent(en).

school Docent
school Docent
Nascholing