shutterstock_1436812790-1-1-1

We zijn verheugd jullie uit te nodigen voor een nieuwe editie van de Kempel reünie!

Op vrijdag 31 mei 2024 gaat er een feestelijke reünie plaatsvinden voor alle (oud)studenten en (oud)personeelsleden op het terrein van Hogeschool de Kempel.

Voor de (oud)studenten openen de deuren om 19:30 uur. Voor (oud)personeel begint om 17:00 uur een bijeenkomst inclusief een etentje. Het feest eindigt om 01:00 uur. De toegang bedraagt 10 euro, inclusief 2 consumptiemunten.

Om deze avond tot een groot succes te maken hebben wij de energieke feestband YourBand uitgenodigd. Samen met een DJ zorgt deze feestband tot in de nacht voor een gezellige sfeer. We gaan er een onvergetelijke avond van maken!

Naast een feesttent is er ook een rustige tent. In deze tent kan rustig gepraat worden tot in de late uurtjes. Er bevinden zich zitplaatsen en een bar in deze tent.

 

Bestel hier je kaartje!

Let op: Voor het bestellen heb je een unieke code nodig, deze is toegezonden per post en/of mail. Heb je deze niet ontvangen? Zie de FAQ.

Sparkling,Disco,Ball.,Concept,Of,Night,Party.

Als je (oud)student of (oud)medewerker bent ontvang je een persoonlijk bericht per post & e-mail waarmee je een kaartje kan bemachtigen. Mocht je na 25 april nog geen bericht ontvangen hebben (per mail of post) neem dan contact op via het onderstaande mail adres.

Reserveer de datum alvast in je agenda zodat ook jij erbij kunt zijn!

Heb je nu al vragen of een goed idee? Laat het ons dan weten en stuur een mailtje naar  reunie@kempel.nl

FAQ / Overige informatie

Ik krijg de melding ‘Geen tickets beschikbaar’
Is er ook een rustige plek?
Waar kan ik mijn auto parkeren?
Ik heb nog geen code ontvangen!
Tot wanneer kan ik een ticket bestellen?
Is er een mogelijkheid om te pinnen?