0492-514400 | Contact
Deurneseweg 11, 5709 AH Helmond | Route

NLP Practitioner

Verdiep je in communicatieve- en coachingsvaardigheden en integreer deze in je eigen persoonlijkheid.

Over NLP Practitioner

Download de hand-out van het webinar Co-creatief leren op school


NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Met NLP leer je hoe je door middel van ‘taal’ (in de breedste zin van het woord) een positieve en bekrachtigende invloed hebt op je eigen denken-voelen-doen en die van anderen. Hierdoor verandert je mindset. Daarnaast ervaar je hoe jij volledig richting geeft aan je eigen leven (I’m driving my own bus’) in plaats van anderen die het stuur van je leven (soms) overnemen.
Naast deze krachtige technieken en inzichten waarmee je aan je zelfbewustzijn, authenticiteit en impact werkt, leer je in deze opleiding vooral ook om andere mensen te coachen. Na deze opleiding kun je coachgesprekken voeren met collega’s en kinderen die een stevige diepgang hebben en waarmee jij anderen in beweging zet.

Laat je inspireren door oud-cursisten!

 

Wie geven de opleiding? 
Adri van den Brand en Henk van Mil 

Waarom zou ik deze  opleiding volgen?
• Je verdiept je communicatieve en coachingsvaardigheden en integreert deze in je eigen persoonlijkheid;
• Je leert hoe je met allerlei communicatieve situaties kunt omgaan, in je werk, maar ook privé, en hoe je positieve veranderingen teweeg kunt brengen;
• Je leert hoe je krachtige coachgesprekken voert vanuit je eigen authenticiteit (het gaat om echtheid in plaats van trucjes) met behulp van een rugzak vol interventies, modellen en technieken. 

Wat mis je als je deze opleiding niet volgt?
Als je deze opleiding niet volgt, zal je huidige manier van communiceren hetzelfde blijven en zal je dus meer krijgen van wat je nu al hebt… Wil je echt wat anders, dan is deze opleiding een schatkaart naar verandering, empowerment en persoonlijke impact. 

Hoe ziet de opleiding eruit?
Het programma van 19 vrijdagen van 09.00 – 16.00 uur bevat een afwisseling van:
• casuïstiek van deelnemers
• theorie die voortkomt uit de cases
• demonstraties
• oefeningen
• reflecties
• ‘energizers’ en ‘breakstates’.

Wat is het resultaat? 
Aan het einde van deze opleiding ben je in staat om jezelf, je collega’s en ook kinderen in je eventuele onderwijsgroep op een constructieve wijze te coachen. Daarnaast kun je collega’s en anderen inspireren via workshops over krachtige communicatie.

Waarom zou ik deze training volgen bij de Kempel?
NLP-opleidingen worden op vele plekken in Nederland aangeboden. Bij deze training wordt het basisprogramma voor de NLP-practitioner uitgebreid met concepten uit de Transactionele Analyse. Dit gecombineerd met elementen uit systemisch werk met vertalingen naar allerlei relevante professionele contexten, zowel binnen als buiten het onderwijs. De toegankelijkheid voor deelnemers buiten het onderwijs blijft daarmee overeind. Er zijn voortdurend twee trainers aanwezig die veel oog, oor en gevoel hebben voor de groepsdynamiek en jouw persoonlijke transformatie.

Contact
Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Adri van den Brand, docent, a.brand@kempel.nl, 06-23822477 of Henk van Mil, docent, h.mil@kempel.nl. Voor overige vragen kun je terecht bij het secretariaat professionalisering via professionalisering@kempel.nl.

Voor praktische informatie klik hier.