Interne Cultuurcoördinator

label Cultuur
school Training
schedule 2 tot 7 bijeenkomsten

Wil jij dat kinderen zich in de volle breedte ontwikkelen? Zie jij de kracht van creatief denken?
Wil jij kinderen hun talenten laten ontdekken en laten ‘shinen’?

Inhoud

De opleiding tot cultuurcoördinator bestaat uit 8 bijeenkomsten en een afsluiting. Je ontvangt het landelijk erkende certificaat cultuurcoördinator.

We informeren je over de trends en topics in cultuuronderwijs. We onderzoeken welke behoefte of leervraag er speelt op jouw school en ondersteunen je bij het schrijven van een cultuurplan voor jouw school. Elke bijeenkomst bevat een actieve component. We dompelen je onder in cultuur door diverse workshops. Rap, poëzie, green screen, drama, etc. Cultuur: dat is denken en doen! De training wordt verzorgd i.s.m. CultuurContact.

In de praktijk

Met het volgen van deze training geef je een nieuwe impuls aan cultuuronderwijs op jouw school door het schrijven van een praktisch en realistisch cultuurplan. Je kunt er meteen mee aan de slag op jouw school!

Ervaringen
“Cultuur heeft een flinke boost gekregen op onze school. We voeren nu een leerlijn erfgoed in”.
“We waren al actief op het gebied van cultuur. In het cultuurplan heb ik dat beter gestructureerd”.
“21e-eeuwse vaardigheden trainen we nu ook tijdens alle cultuuractiviteiten. Dat was het speerpunt van mijn plan en het werkt!”

De opleiding interne Cultuurcoördinator vindt plaats op locatie bij CultuurContact in Helmond. Docenten van De Kempel verzorgen onderdelen van deze opleiding. Voor meer informatie: https://www.cultuur-contact.nl/product/cursus-interne-cultuurcoordinator-icc

 

 

attachment

Praktische info

Doelgroep
Startmomenten
Opbouw
Cursusdagen
Cursustijden
Data
Kosten
Studie-investering

Onze docenten

Voor inhoudelijke vragen kun je altijd contact opnemen met de volgende docent(en).

school Docent
school Docent

Verdere informatie

Blended onderwijs
De invulling van deze opleiding is mogelijk een combinatie van fysiek en online onderwijs, aangevuld met zelfstudie voor specifieke onderdelen. We streven naar een passend 'blended aanbod' in afstemming met deelnemers.

 

Nascholing