Engels leren is Engels doen

label Internationalisering
school Teamtraining
schedule 2 tot 7 bijeenkomsten

Inhoud

Het doel van deze training is het kennis maken met de didactiek van vroegvreemdetalenonderwijs (vvto). Hierbij staan werkvormen, passend bij het leren van een vreemde taal op jonge leeftijd, centraal. Je leert een lessenreeks goed op te bouwen. Daarnaast komt er veel "Classroom Language" aan bod. Taal die je nodig hebt om de gehele les in het Engels te kunnen verzorgen.


Deze training bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2,5 uur. De training biedt veel praktische werkvormen. Naast de bijeenkomsten vragen wij de cursisten om diverse werkvormen uit te proberen in de praktijk. Ter afsluiting laten cursisten zien dat zij de didactiek voor vvto beheersen door een korte lessenreeks te presenteren die zij hebben ontwikkeld. 

Deelnemers ontvangen bij aanwezigheid bij in ieder geval 3 of bij voorkeur alle 4 bijeenkomsten + het afronden van de eindopdracht een certificaat vanuit De Kempel. 

 

Kostenindicatie:

4 bijeenkomsten van 2,5 uur, excl. reiskosten/reistijd, per groep van max. 18 personen, inclusief voorbereiding, uitvoering en afstemming school, materiaalkosten/boek en certificering € 4.210,-

 

attachment

Praktische info

Doelgroep
Startmomenten
Opbouw
Cursusdagen
Cursustijden
Data
Kosten
Studie-investering

Onze docenten

Voor inhoudelijke vragen kun je altijd contact opnemen met de volgende docent(en).

school Docent
school Docent

Verdere informatie

Certificering TalenT-keurmerk
Een school die zich wil profileren op het gebied van meertaligheid, kan zijn kwaliteit aantonen door middel van het TalenT-keurmerk. De school kan hiervoor een aanvraag indienen bij één van de TalenT-partners. De Kempel is één van deze partners. Aan de hand van een intakegesprek wordt bepaald op welk niveau een school gecertificeerd wil worden. Het TalenT-keurmerk bestaat uit drie niveaus.

 

Nascholing