0492-514400 | Contact
Deurneseweg 11, 5709 AH Helmond | Route

Onderwijs deeltijdopleiding

Betekenisvol onderwijs

Hogeschool de Kempel helpt je graag je toekomstdroom te realiseren en een inspirerende leraar te worden. Een leraar die kinderen het beste uit zichzelf laat halen, die verbinding maakt met anderen en eigenheid toont. Een leraar die continue gericht is op nieuwe ontwikkelingen die het onderwijs verder brengen.

Keuzegids Hbo 2019 heeft Hogeschool de Kempel voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot 'beste pabo van Nederland'. Uit de scores blijkt dat studenten de lesinhoud inspirerend vinden en de begeleiding van hun docenten zeer goed. Wij staan voor betekenisvol onderwijs en doen ons best om theorie en praktijk zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen.

Inhoud opleiding


De verkorte deeltijdopleiding sluit aan bij de wensen en behoeften van studenten die beschikken over een hbo- of wo-denkniveau. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan de kennisbasis van de schoolvakken, maar we dagen je ook uit om deze kennis te integreren binnen actuele onderwijsthema's, zoals als 'Science & Education', 'Culture & Education', 'Leadership & Education' en 'Special Needs & Education'.

Lesmomenten


De lesavonden zijn op dinsdag- en donderdagavond (18.00-21.15 uur). Buiten deze contactmomenten word je digitaal ondersteund in je studie. Kies je voor onze deeltijdopleiding, dan kies je voor innovatief concept. Je wordt opgeleid tot leraar voor de toekomst.

Voor meer informatie over de opbouw en inhoud van het onderwijsprogramma van onze deeltijdopleiding, verwijzen we je graag naar onze studiegids 1819.All inclusive 

Studeren in deeltijd op De Kempel betekent niet dat er slechts een deel van de faciliteiten en begeleiding tot je beschikking staat. De begeleiding in studie en stage is intensief, docenten zijn buiten lesmomenten bereikbaar en onze onderwijswerk­plaats, ICT-faciliteiten en catering zijn ook op dinsdag- en donderdagavond beschikbaar.