0492-514400 | Contact
Deurneseweg 11, 5709 AH Helmond | Route

Open dagen/avonden en meelopen

Past Hogeschool de Kempel bij jou?

Bezoek een open avond en loop een dagje mee!

 

Het is enorm belangrijk dat je de studie kiest, die bij jou en je talenten past. We nodigen je van harte uit op een van onze open dagen of meeloopmogelijkheden. 


Meeloopdagen


Wil je een dagje meelopen? Schrijf je in via de groene knop. 

Schrijf je hier in!

 


Informatieavonden 

 

Deeltijd (alle varianten: deeltijd verkort en daarna voor de klas, deeltijd verkort en versneld voor de klas en zij-instroom direct voor de klas)

Dinsdag 30 juni 2020 (19.00-21.00 uur) - Aanmelden voor deze avond
Dinsdag 25 augustus 2020 (19.00-21.00 uur)

Nascholing
Ook na afronding van de pabo-opleiding hebben we meer dan genoeg in huis om jou verder te bekwamen als leraar. Van trainingen en inspiratieavonden tot post-hbo- en masteropleidingen. Benieuwd? Lees verder of bekijk een overzicht van alle mogelijkheden. 

We zijn altijd beschikbaar voor vragen en/of een kennismaking op een moment naar keuze.
Bel ons via 0492 531 999 voor een afspraak of bezoek een van onze informatiemomenten:


Dinsdag 25 augustus 2020 (19.00-21.00 uur).

Heb je specifieke vragen, laat het ons vooraf weten via professionalisering@kempel.nl.


Proefstuderen masteropleidingen


‚ÄčOm een goed beeld te krijgen van de inhoud en opzet van onze masters kun je een avond 'proefstuderen'. Op deze avond zijn zowel docenten als een huidige student van deze master aanwezig. Proefstuderen is gratis.

Master Passend Meesterschap

Nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Meld je hier alvast aan voor de eerstvolgende mogelijkheid of stuur een e-mail naar professionalisering@kempel.nl.

Master Onderwijs en Technologie
Nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Meld je hier alvast aan voor de eerstvolgende mogelijkheid of stuur een e-mail naar professionalisering@kempel.nl.


Vooraf sfeer proeven


Lees alvast het artikel in het Eindhovens Dagblad van 5 oktober 2019: 'Vierde maal beste pabo' (Hbo Keuzegids 2019) of het artikel: Het geheim van De Kempel (in het Eindhovens Dagblad van 18 november 2017).

In de special 'Opgroeien in Limburg' van de Limburger verscheen op 20 december 2019 een artikel over Bas en Jorres Claessens, twee oud-studenten die momenteel de master Passend Meesterschap volgen op De Kempel. Lees: 'Word de leerkracht die je zelf had willen hebben'.