0492 514 400  |   Contact
Deurneseweg 11, 5709 AH Helmond   |   Route
Bezoek een open dag van De Kempel

Loop een
dagje mee
of kom langs
op De Kempel!

Onze deur staat voor jou open!


Wil je weten of een van onze opleidingen of nascholingsactiviteiten bij je past? En De Kempel de plek is om te studeren? Grijp dan je kans om een van onze informatiemomenten te bezoeken of bij te wonen!

 

 

Informatieavonden


Deeltijd (alle varianten: deeltijd verkort en daarna voor de klas, deeltijd verkort en versneld voor de klas en zij-instroom direct voor de klas)

dinsdag 31 augustus 2021 | 19.00 - 20.00 uur online via Microsoft Teams
Meld je aan

 

Open dagen


Voltijd, challenge program, deeltijd/zij-instroom en nascholing

Voorlopig zijn er helaas geen open dagen meer om te bezoeken. Om je een kleine indruk te geven van onze opleiding en onze hogeschool kun je de algemene presentatie over onze voltijdopleiding en onze virtuele tour door het gebouw bekijken.


Bekijk presentatie voltijdopleiding
Bekijk presentatie deeltijdopleiding
Bekijk virtuele tour


Meeloopdagen


Wil je een dagje meelopen en zo ontdekken of de opleiding tot leraar basisonderwijs bij jou past? Dan ben je van harte welkom om een dagje mee te lopen met een student!

Update: helaas is het vanwege de coronamaatregelen momenteel niet mogelijk om een dagje mee te lopen met een student. Dat vinden wij ook erg jammer! Als meelopen weer mogelijk is, zullen we je er via deze pagina over informeren.  

Masteropleidingen

Om een goed beeld te krijgen van de inhoud en opzet van onze masters Passend Meesterschap en Onderwijs & Technologie kun je aan een of meerdere webinars deelnemen, een avond gratis' proefstuderen' of een van onze informatieavonden bijwonen. 


Master Passend Meesterschap
Master Onderwijs & Technologie

 

 

 

  

Ervaringen studenten

 

Hogeschool de Kempel krijgt veel complimenten over de inhoud van het programma en de voorbereiding op de beroepspraktijk. Ook de betrokkenheid en de kwaliteit van de docenten scoren hoog in de Nationale Studenten Enquête (NSE), de landelijke enquête waarin studenten een oordeel geven over hun eigen opleiding. Het is dan ook niet voor niets dat we al zes jaar op rij verkozen zijn tot de beste pabo van Nederland!

      

Je bent hier geen student, maar een collega.

Suzanne Baan

Onderweg naar De Kempel passeer ik een andere pabo. Maar ik heb bewust gekozen voor Helmond.

Sjoerd Groothuis

Je wordt hier niet als nummer behandeld. En het is niet alleen les krijgen en stage lopen. Er is veel omheen. Een student ging naar Gambia en we hebben geld ingezameld onder het motto 'Heel De Kempel bakt'.

Els van Tilburg