0492 514 400  |   Contact
Deurneseweg 11, 5709 AH Helmond   |   Route

Ontdek onze
uitdagende hbo-masters!

Heb jij een mastermind?


Als je je bacheloropleiding tot leraar basisonderwijs met succes hebt afgerond, kun je jouw loopbaan een extra impuls geven door deel te nemen aan een van onze masteropleidingen.

Een masteropleiding geeft verdieping en biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen of te specialiseren.Hbo- of universitaire master?


Onze masteropleidingen zijn hbo-masters. Dit betekent dat ze aansluiten op beroepsgericht onderwijs en een praktische insteek kennen. Je combineert werk en studie tijdens het volgen van onze master. Dit is anders met een universitaire master. Daarbij richt je je hoofdzakelijk op het doen van onderzoek. Beide mastertrajecten leveren dezelfde internationaal erkende mastertitels van MA of MSc. De weg die leidt tot deze mastertitel is dus verschillend bij beide trajecten.


Master Passend Meesterschap


Deze tweejarige master is bedoeld voor leraren uit het primair, voortgezet en middelbaar beroepsvoorbereidend die zich willen ontwikkelen tot kritische professionals met een krachtige visie op verschillen. 'Inclusieve' leraren die hun onderwijs kunnen afstemmen op de kansen en mogelijkheden van ieder kind.

Lees meer over deze master


Master Onderwijs & Technologie


Deze tweejarige master is bedoeld voor leraren uit het primair, voortgezet en middelbaar beroepsvoorbereidend onderwijs die zich willen ontwikkelen tot professionals met een krachtige visie op toekomstige technologische ontwikkelingen binnen het onderwijs.

Lees meer over deze master


Master Leren en Innoveren


Deze tweejarige master is bedoeld voor leraren uit het primair, voortgezet, middelbaar beroepsvoorbereidend en hoger (beroeps)onderwijs die zich willen ontwikkelen tot een 'teacher leader' binnen hun school en zich inzetten voor onderwijsverbeteringen op diverse niveaus.

Lees meer over deze master

Aanbod 2021-2022Proefstuderen

Heb je interesse in de Master Passend Meesterschap of de Master Onderwijs en Technologie en ben je nieuwsgierig naar wat studeren op masterniveau inhoudt? Dan is proefstuderen echt iets voor jou! Kijk op de pagina Open dag voor de data van deze avonden en overige informatiemomenten.

 

Wil je alvast meer informatie over deze masters? Stuur dan een e-mail naar professionalisering@kempel.nl.

 

Lerarenbeurs: vraag op tijd aan

De aanvraagperiode voor de Lerarenbeurs loopt van 1 april tot en met 15 mei. De beurs wordt toegekend op volgorde van binnenkomst en er is maar een beperkt aantal beurzen beschikbaar. Bekijk alle informatie over aanvraag van de lerarenbeurs