0492-514400 | Contact
Deurneseweg 11, 5709 AH Helmond | Route
Hogeschool de Kempel - Nascholing

Masteropleidingen

Passend Meesterschap - Onderwijs en Technologie (NIEUW) - Leren en Innoveren 

Als je je bacheloropleiding tot leraar basisonderwijs met succes hebt afgerond, kun je jouw loopbaan een extra impuls geven door deel te nemen aan een van onze masteropleidingen. Een masteropleiding geeft academische verdieping en biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen of te specialiseren. De masteropleidingen die door De Kempel worden aangeboden zijn ontwikkeld in samenwerkingen met onze partners van Radiant Lerarenopleidingen, een coöperatie van pabo's en kleinere hogescholen in Nederland.


Master Passend Meesterschap

Deze master is bedoeld voor leraren uit het primair-, voortgezet-, middelbaar beroepsvoorbereidend en hoger beroepsonderwijs, die zich willen ontwikkelen tot kritische professionals met een krachtige visie op verschillen. Leraren die hun onderwijs kunnen afstemmen op de kansen en mogelijkheden van ieder kind. 
Lees meer over deze master.


NIEUW! Master Onderwijs en Technologie

Deze master is bedoeld voor leraren uit het primair-, voortgezet-, middelbaar beroepsvoorbereidend en hoger beroepsonderwijs, die zich willen ontwikkelen tot kritische professionals met een krachtige visie op toekomstige ontwikkelingen binnen het onderwijs. Binnenkort is hier meer informatie te vinden over deze master die start in september 2020. De lessen vinden plaats op dinsdagen (tweewekelijks). Klik hier voor de flyer.
Wil je dat we je op de hoogte houden? Laat het alvast weten via
professionalisering@kempel.nl
Je kunt je hiernaast alvast aanmelden voor een avond proefstuderen. 


Master Leren en Innoveren

Bij De Master Leren en Innoveren richt zich op leraren uit het primair-, voortgezet-, middelbaar beroepsvoorbereidend en hoger beroepsonderwijs, die zich verder willen professionaliseren, zodat zij als ‘teacher leaders’ in hun eigen schoolorganisatie een voortrekkersrol kunnen vervullen bij onderwijsvernieuwingen. 
Lees meer over deze master.