0492 514 400  |   Contact
Deurneseweg 11, 5709 AH Helmond   |   Route

Ontdek onze
uitdagende masters!

Heb jij een mastermind?


Als je je bacheloropleiding tot leraar basisonderwijs met succes hebt afgerond, kun je jouw loopbaan een extra impuls geven door deel te nemen aan een van onze masteropleidingen.

Een masteropleiding geeft academische verdieping en biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen of te specialiseren.

De masteropleidingen die wij aanbieden, zijn ontwikkeld in samenwerkingen met onze partners van Radiant Lerarenopleidingen, een coöperatie van pabo's en kleinere hogescholen in Nederland.Master Passend Meesterschap


Ben jij die leraar die openstaat voor zelfreflectie. Die lef toont, zijn grenzen verlegt en zijn blik op de toekomst richt. Dan heb jij een echte mastermind en ben jij de ideale persoon om deze master te volgen!

Deze tweejarige master is bedoeld voor leraren uit het primair, voortgezet, middelbaar beroepsvoorbereidend en hoger (beroeps)onderwijs die zich willen ontwikkelen tot kritische professionals met een krachtige visie op verschillen. 'Inclusieve' leraren die hun onderwijs kunnen afstemmen op de kansen en mogelijkheden van ieder kind.


Lees meer over deze master


Master Onderwijs & Technologie


Ben jij die leraar die openstaat voor nieuwe ontwikkelingen? Die lef toont, interesse heeft in hoe iets beter kan en zijn blik op de toekomst richt? Dan heb jij een echte mastermind en is deze master je op het lijf geschreven!


Deze tweejarige master is bedoeld voor leraren uit het primair, voortgezet, middelbaar beroepsvoorbereidend en hoger (beroeps)onderwijs die zich willen ontwikkelen tot professionals met een krachtige visie op toekomstige technologische ontwikkelingen binnen het onderwijs.


Lees meer over deze master

Aanbod 2020-2021Proefstuderen

Heb je interesse in de Master Passend Meesterschap of de Master Onderwijs en Technologie en ben je nieuwsgierig naar wat studeren op masterniveau inhoudt? Dan is proefstuderen echt iets voor jou! Kijk op de pagina Open dag voor de data van deze avonden en overige informatiemomenten.


Wil je alvast meer informatie over deze masters? Stuur dan een e-mail naar professionalisering@kempel.nl.