Learning Experience Festival (LEF-event)

Onderwijs is een gaaf vak. Werkelijk iets betekenen voor de ander. Écht het verschil maken. Magische momenten ontstaan waarbij je denkt ‘ja, hier doe ik het voor!’ Situaties waarin je samen in een flow komt, bruist van enthousiasme en ideeën opborrelen. Waarin ruimte is voor écht contact en iedereen zich verantwoordelijk voelt voor wat er gebeurt.

calendar_today 11 juli 2022 schedule 2 minuten leestijd

Die energie. Dat vuurtje. Dát willen we (opnieuw) volop aanwakkeren, in jezelf én jouw onderwijspraktijk. We lijken in onze dagelijkse praktijk gedreven te worden door ‘dat wat moet’. We denderen maar door. Maar hoe zou het zijn om in al die hectiek eens even stil te staan? Samen met anderen opnieuw te ontdekken waar onderwijs nu eigenlijk echt om gaat: de kracht van de leerling, de kracht van jezelf of de groep en het team zo optimaal mogelijk inzetten. Werken in onderwijs van nu vraagt om samenwerking: mét die leerling of student, met die ouder en je collega’s in of buiten je school.

Gun jezelf – in alle drukte die er is en is geweest – een inspirerend, ontspannend en enthousiasmerend moment en doe mee met ons Learning Experience Festival, een heus LEF-event waarin je samen met anderen ervaart en ontdekt hoe je het vuur aanwakkert in je klas, team of organisatie.

Ben jij erbij op woensdag 19 oktober 2022 van 15.30 tot 21.00 uur? We bieden je een veelzijdig programma waar de vonken vanaf springen. En we zorgen uiteraard voor een hapje en een drankje.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.kempel.nl/learning-experience-festival. Wij kijken uit naar jouw komst!