Aanmelden

In deeltijd studeren en in 2,5 tot 3 jaar leraar basisonderwijs worden. Dat kan vanaf het studiejaar 2016-2017 op de beste pabo van Nederland: Hogeschool de Kempel. Het onderwijsprogramma is zo georganiseerd dat je de studie kunt combineren met een baan of zorgtaken.
Deze nieuwe opleidingsvariant is toegankelijk voor studenten met een afgeronde hbo- of wo-bacheloropleiding. Beschik je over een vwo-diploma, hbo-propedeuse of wo-propedeuse, dan kom je in aanmerking voor een toelatingsassessment. Bij positief resultaat word je toegelaten tot de opleiding. Studenten met een havo-diploma of mbo-diploma kunnen geen deeltijdopleiding op De Kempel volgen. 

Eerste plaats in keuzegidsen

Dat de deeltijdopleiding van De Kempel gewaardeerd wordt, blijkt ieder jaar uit de Nationale Studenten Enquete. Dit jaar staat de opleiding op de eerste plaats in de rankings van Elsevier Beste studies en de Keuzegids hbo Duaal en Deeltijd.

Meer informatie

Bezoek onze open dag of informatieavond en laat je informeren over de verkorte deeltijdopleiding of neem contact op met de coördinator van de deeltijdopleiding, Yolanda Konincks (y.konincks@kempel.nl). We wijzen je ook graag op de mogelijkheid om een avond 'mee te lopen' en zo een goede indruk te krijgen van het onderwijs binnen de deeltijdopleiding.

NieuwDTVK.png 

Studiegids 2017-2018